Zaročni prstani

 Prisluhnite izbrani glasbi
Johannes Brahms - Valček

Kolekcija 2018

Ostali zaročni prstani

Ljubezen je najlepše čustvo, ki se lahko zgodi med dvema, saj s sabo prinaša tudi številna druga: srečo, ponos, hvaležnost … In čeprav poznamo nešteto različnih ljubezni, le eno kronamo s prstanom kot znakom pripadnosti, zvestobe in razumevanja.

Zaročni prstan, ki je odraz nje same

Številni moški padejo v neznansko zadrego, ko se odpravijo na lov za zaročnim prstanom. Pestijo jih številne skrbi, od tega, da ji ne bo prav, do tega, kakšen mora biti, da ji bo sploh všeč. Nikar ne obupajte. Ob pomoči izkušenega zlatarja bodo vse skrbi odveč. Vendar pred nakupom le naklonite malce pozornosti njenemu nakitu; kakšne prstane nosi, so ji všeč takšni z velikimi kamni ali popolnoma brez, obožuje nakit ali je njen slog bolj minimalističen …?

Izbirajte in izberite

Najpomembneje je, da se v nakup zaročnega prstana ne zaletite, temveč si vzamete čas. Ponudbo si lahko pred obiskom zlatarne ogledate tudi na spletnih straneh, kjer lahko za lažjo odločitev napravite majhen predizbor “finalistov”. Odločite se tudi za barvo zlata. Načeloma velja, da so zaročni prstani malce bolj razkošni, saj s svojo svetlikajočo se in opazno zunanjostjo oznanjajo veliki dogodek. Če vaša izbranka ne mara bahavega nakita, pa prav tako ne bo težave izbrati kaj bolj umirjenega in diskretnega. Izkušen mojster bo z veseljem poskrbel za vaše želje in vam pomagal pri izbiri.

Pustite dolge govore in besede, ki se vam bodo ob poplavi čustev zagotovo zatikale – naj namesto vas govori zaročni prstan.

Več prstanov je na ogled v naši zlatarni. Vabimo vas, da si jih ogledate.
Oglejte si tudi naše poročne prstane.