Poročni prstani

 Prisluhnite izbrani glasbi
Antonio Vivaldi - Pomlad iz Štirih letnih časov

Kolekcija 2023

Kolekcija 2021

Kolekcija 2019

Kolekcija 2017

Kolekcija 2016

Kolekcija 2015

Kolekcija 2014

Ostali modeli

Zdi se vam, da ste se šele odločili za skupno življenje, pa ste že sredi vrveža priprav na poroko. Izbira poročnih prstanov je vsekakor pomemben dogodek, za katerega si vzemite čas. Ne nazadnje vas bo ta majhen dokaz medsebojne ljubezni na vašem prstancu spremljal celo življenje.

Naj predstavlja vez med vama tudi poročni prstan

S partnerjem se pred nakupom pogovorite o željah, ki se tičejo kovine (zlato ali platina) in barve (rumeno, belo ali rdeče zlato), saj boste na ta način olajšali delo tudi zlatarju. Pri sami izbiri bodite še posebej pozorni na velikost poročnega prstana, saj je večanje ali ožanje zaradi umetelne izdelave lahko pogosto težavno.

Nežnost in eleganca

Poročni prstani so večinoma izdelani v paru, ločujejo ali bolje združujejo pa ju številni detajli. Tisti, namenjeni nevestam, so nežnejši, pogosto okrašeni z majhnimi briljantki, prstani, namenjeni ženinom, pa so malce strožji in preprostejših linij. Če bodoča zakonca kljub vsej ponudbi ne najdeta para, ki bi ustrezal obema, pa se lahko odločita tudi za različna prstana.

Ne čakaj na maj

Maj je kot najlepši in najbolj cvetoči mesec že dolgo najbolj priljubljen čas zaljubljencev, da dahnejo usodni “da”. Vendar pa pri izbiri poročnih prstanov ne čakajte nanj, temveč se posvetite izbiri vajinih obročkov že prej. Združita tudi tukaj vajine želje in hrepenenja, poročni prstani pa naj postanejo del vaju in vajine zaobljube.

Več prstanov je na ogled v naši zlatarni. Vabimo vas, da si jih ogledate.
Oglejte si tudi naše zaročne prstane.